Jednoduchý recept

Vepřové medailonky se žampiony

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 47132
Kategorie: Maso

Ingredience

20 g Máslo čerstvé
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 ks Salát hlávkový
1 kávová lžička Sůl
500 g Vepřová kýta
200 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 336 kcal
Kilojoule 1 404kJ
1% Sacharidy 2 g
33% Tuky 25 g
13% Sodík 265 mg
46% Bílkoviny 26 g

Vepřové medailonky se žampiony postup přípravy receptu:

1

Očištěné, na plátky nakrájené žampiony osmahneme na másle a osolíme.

2

Z omyté vepřové kýty nakrájíme 8-12 tenčích plátků, osolíme je, opepříme a na pánvi na rozehřátém oleji zprudka opečeme po obou stranách.

3

Maso upravíme na talíře, pokryjeme osmaženými žampiony a ozdobíme omytými listy hlávkového salátu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept