Jednoduchý recept

Nádivka do kuřete z macesu

  • Polsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 47150

Ingredience

30 g Celer - nať
100 g Celer řapíkatý
2 ks Cibule
60 g Husí sádlo
200 g Maces - nekvašený chléb
50 g Mrkev kořen
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
5 dl Voda pitná
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 432 kcal
Kilojoule 1 807kJ
14% Sacharidy 50 g
65% Tuky 49 g
14% Sodík 282 mg
21% Bílkoviny 12 g

Nádivka do kuřete z macesu postup přípravy receptu:

1

Maces namočíme na 15 minut do studené vody, potom vymačkáme zbytečnou vodu, rozšleháme na hladkou a jemnou kaši.

2

Celer a mrkev oškrabeme, omyjeme, nakrájíme na malé kousky. Cibuli oloupeme a také pokrájíme na malé kostky, které spolu s celerem a mrkví v pánvi na rozehřátém sádle osmažíme, následně necháme vychladnout.

3

Smícháme s připravenou studenou kaší, do níž rozklepneme vejce, přidáme drobně pokrájený česnek, posypeme mletou paprikou, podle chuti osolíme, opepříme, nakonec vmícháme drobně krájenou celerovou nať, všechny suroviny dobře promícháme.

Poznámka

Připravenou náplň udržujeme v chladu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept