Jednoduchý recept

Zaječí guláš s nakládanými fazolkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (79%)
ID receptu: 47195
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Brambory vařené
250 g Cibule
700 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
1200 g Hovězí vývar základní
50 g Kečup
30 g Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Olej rostlinný
2 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
1000 g Zaječí maso

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 437 kcal
Kilojoule 1 830kJ
10% Sacharidy 35 g
17% Tuky 13 g
87% Sodík 2 g
79% Bílkoviny 45 g

Zaječí guláš s nakládanými fazolkami postup přípravy receptu:

1

Odblaněné zaječí maso bez kostí nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli nadrobno, nakládané fazolky zcedíme.

2

V hrnci na rozpáleném oleji zpěníme cibuli, přisypeme maso, osolíme, opepříme, podusíme ve vlastní šťávě až do vysmahnutí. Zaprášíme hladkou moukou, podlijeme trochou vývaru a dusíme téměř do měkka. Podle potřeby podléváme vývarem. Přidáme fazolky, kečup, a dodusíme.

3

Guláš podáváme s vařeným bramborem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept