Jednoduchý recept

Opečené čínské zelí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 14 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 4 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (22%)
ID receptu: 47206

Ingredience

80 ml Olej arašídový (podzemnicový)
60 ml Omáčka ústřicová
2 g Pepř černý mletý
40 g Sezam - semena
800 g Zelí čínské
4 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 188 kcal
Kilojoule 788kJ
2% Sacharidy 8 g
23% Tuky 17 g
14% Sodík 287 mg
6% Bílkoviny 3 g

Opečené čínské zelí postup přípravy receptu:

1

Z čínského zelí odkrájíme měkké části listů, řapíky nakrájíme na proužky. Na hlubší pánvi rozpálíme arašídový olej, vložíme česnek, pokrájený na kousky a restujeme za stálého míchání, až česnek zezlátne. Přihodíme nakrájené řapíky a opékáme přibližně minutu, potom přidáme zbytky listů, zakapeme ústřicovou omáčkou, opepříme a jakmile listy zavadnou, odstavíme. Rozdělíme na jednotlivé talíře, zakapeme arašídovým olejem a posypeme sezamem.

Poznámka

Servírujeme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept