Jednoduchý recept

Jablka v karamelu

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (22%)
ID receptu: 47209

Ingredience

100 g Cibulka jarní
100 g Cukr krupice
30 g Estragon
1 kg Jablka
20 g Máslo čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 147 kcal
Kilojoule 614kJ
9% Sacharidy 33 g
3% Tuky 3 g
0% Sodík 6 mg
3% Bílkoviny 1 g

Jablka v karamelu postup přípravy receptu:

1

Na pánvi s nepřilnavým povrchem rozehřejeme máslo.

2

Oloupaná jablka nakrájená na silné plátky obalíme v cukru a jakmile máslo začne pěnit, vložíme jablka na pánev. Opékáme 4 minuty až povrch zkaramelizuje a odstavíme.

3

Před podáváním vmícháme nakrájenou jarní cibulku a nasekaný estragon.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept