Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4721
Kategorie: Rizota

Ingredience

4 polévková lžíce Olej olivový
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Petržel - nať
320 g Rýže loupaná
4 ks Šalotka
500 g Sépie
1 špetka Sůl
200 ml Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 410 kcal
Kilojoule 1 717kJ
18% Sacharidy 64 g
7% Tuky 5 g
18% Sodík 368 mg
36% Bílkoviny 20 g

Rizoto se sépiemi postup přípravy receptu:

1

Nejprve uvaříme rýži v osolené vodě.

2

Mezitím nakrájíme chapadélka sépií nahrubo a těla na kroužky. Vložíme do kastrolu spolu s nakrájenými šalotkami, podlijeme vínem, olivovým olejem, přidáme lístky petrželky, přiklopíme a na mírném ohni cca 10min podusíme. Nakonec ochutíme solí.

3

Rýži slijeme, promícháme se sépiemi, posypeme čerstvě umletým pepřem a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept