Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 47224
Kategorie: Polévky

Ingredience

1 ks Bobkový list
250 g Brambory
600 g Candát obecný
50 g Celer bulvový
1 ks Cibule
1,5 polévková lžíce Citronová šťáva
1 polévková lžíce Kopr čerstvý
70 g Máslo čerstvé
70 g Mrkev kořen
4 ks Pepř černý celý
70 g Petržel kořen
0,5 kávová lžička Sůl
1,2 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

10% Kalorie 204 kcal
Kilojoule 854kJ
3% Sacharidy 11 g
59% Tuky 44 g
5% Sodík 110 mg
24% Bílkoviny 13 g

Ruská rybí polévka postup přípravy receptu:

1

Candáta očistíme, nafiletujeme a nakrájíme na širší nudle. Očištěnou zeleninu a cibuli nakrájíme na nudličky, syrové, oloupané brambory nakrájíme na silnější nudle, kopr jemně nasekáme.

2

Na másle zpěníme cibuli se zeleninou, zalijeme vodou, přidáme brambory, sůl, koření a na mírném plameni vaříme, až jsou brambory téměř měkké. Do polévky vložíme porce ryby a dovaříme.

3

Podáváme s koprem a citronovou šťávou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept