Recept

Těstoviny s kančím ragout

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 210 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 180 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 47239
Kategorie: Maso

Ingredience

80 g Celer řapíkatý
2 stroužek Česnek
150 g Cibule
50 g Houby čerstvé
300 ml Hovězí vývar základní
600 g Kančí maso
50 g Máslo čerstvé
100 g Mrkev kořen
150 ml Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
1 kávová lžička Petržel - nať
50 g Slanina vepřová
1 špetka Sůl
300 g Těstoviny Tagliatelle
1 špetka Tymián čerstvý
400 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

54% Kalorie 1,065 kcal
Kilojoule 4 455kJ
18% Sacharidy 66 g
156% Tuky 117 g
23% Sodík 460 mg
83% Bílkoviny 47 g

Těstoviny s kančím ragout postup přípravy receptu:

1

Kančí maso nakrájíme na malé kousky. Celer, mrkev a cibuli nasekáme na drobné kostičky. Na pánvi rozehřejeme máslo a zeleninu dvě minuty opékáme. Přidáme nasekanou petrželku a prolisujeme k ostatní zelenině česnek.

2

Postupně k zelenině přidáváme maso, nadrobno nakrájenou slaninu a kousky hub. Směs zalijeme vínem, přidáme mouku a vaříme, dokud se víno neodpaří. Zalijeme hovězím vývarem a dochutíme solí a pepřem.

3

Celou směs přikryjeme pokličkou, dáme do trouby a vaříme dvě a půl hodiny při teplotě 240°C.

4

Mezitím uvaříme těstoviny podle návodu na obalu. Před podáváním těstoviny smícháme s kančí směsí, posypeme tymiánem a lehce zalijeme olivovým olejem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept