Recept

Dušené skopové maso s bramborami a zeleninou

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 47252

Ingredience

300 g Brambory
2 ks Cibule
180 g Fazolky ve slaném nálevu - sterilované
80 ml Olej rostlinný
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
200 g Rajčata
800 g Skopová kýta
0,5 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

30% Kalorie 589 kcal
Kilojoule 2 465kJ
5% Sacharidy 18 g
59% Tuky 44 g
11% Sodík 225 mg
54% Bílkoviny 30 g

Dušené skopové maso s bramborami a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Skopové maso očistíme a nakrájíme na kostky. Syrové brambory oloupeme a nakrájíme na kostky, cibuli nakrájíme nadrobno, sterilované fazolky slijeme a necháme okapat. Spařená rajčata oloupeme a nakrájíme na čtvrtky.

2

Maso orestujeme na oleji, přimícháme cibuli, sůl, pepř a orestujeme. Přidáme brambory a pod poklicí dusíme, až je maso poloměkké.

3

Nakonec vmícháme rajčata a fazolky. Směs necháme přejít varem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept