Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 120 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 47270
Kategorie: Maso

Ingredience

600 g Brambory vařené
4 stroužek Česnek
200 g Cibule
150 g Hříbky čerstvé
200 ml Husí krev
400 g Husí maso
600 g Kančí maso
3 g Majoránka
3 g Nové koření mleté
25 ml Ocet vinný červený
2 g Pepř černý mletý
100 g Sádlo škvařené
10 g Sůl
2 ks Vaječný žloutek slepičí
250 ml Víno červené
800 g Vývar z hovězích kostí

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 642 kcal
Kilojoule 2 685kJ
8% Sacharidy 29 g
43% Tuky 32 g
71% Sodík 1 g
93% Bílkoviny 52 g

Kančí guláš s husou postup přípravy receptu:

1

Odblaněné kančí a husí maso nakrájíme na kostky. Husí krev smícháme s octem a rozkvedláme v ní žloutky. Cibuli oloupeme, nakrájíme nadrobno, hříbky nakrájíme na plátky, česnek prolisujeme.

2

V hrnci na sádle zpěníme cibuli, přisypeme kostky masa, osolíme, opepříme, okořeníme mletým novým kořením, krátce orestujeme, zalijeme vývarem z kostí, červeným vínem, přidáme plátky hříbků a dusíme téměř doměkka.

3

Za stálého míchání přilijeme krevní směs se žloutky, ovoníme majoránkou, ochutíme česnekem, podle chuti dosolíme a dodusíme.

4

Hotový guláš rozdělíme na talíře, přiložíme vařené brambory a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept