Jednoduchý recept

Kachní porce v rajské omáčce

  • Rusko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 75 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 65 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (42%)
ID receptu: 47273
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Bobkový list
2 stroužek Česnek
2 ks Cibule
1,5 kg Kachna mražená
20 g Mouka pšeničná hladká
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
60 g Protlak rajčatový
0,5 kávová lžička Sůl
300 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

73% Kalorie 1,436 kcal
Kilojoule 6 010kJ
4% Sacharidy 13 g
176% Tuky 132 g
5% Sodík 102 mg
87% Bílkoviny 49 g

Kachní porce v rajské omáčce postup přípravy receptu:

1

Očištěnou kachnu rozkrájíme na menší porce a obalíme v mouce, cibuli nakrájíme nadrobno, česnek nakrájíme na plátky.

2

Porce kachny vložíme do pekáče a v předehřáté troubě pečeme nasucho. Po chvíli podlijeme vývarem, přidáme bobkový list, papriku, pepř, sůl a pod poklicí v troubě dusíme.

3

Měkké maso vyjmeme a držíme na teple. Do výpeku vsypeme cibuli, osmažíme, přidáme rajčatový protlak, česnek a chvíli dusíme.

4

Porce kachny podáváme přelité rajčatovou omáčkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept