Jednoduchý recept

Sledi s jablky v majonéze

  • Polsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (15%)
ID receptu: 47288
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

2 ks Cibule
500 g Majonéza
40 g Med včelí
300 g Okurky nakládané
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
30 g Petržel - nať
400 g Pomeranče
1,5 kg Sleď čerstvý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

48% Kalorie 948 kcal
Kilojoule 3 968kJ
5% Sacharidy 18 g
114% Tuky 86 g
57% Sodík 1 g
54% Bílkoviny 31 g

Sledi s jablky v majonéze postup přípravy receptu:

1

Nasolené sledě vymačkáme, nakrájíme na kousky, dáme do misky, pokapeme olejem a promícháme. Pomeranče oloupeme, oddělíme měsíčky od sebe, nakrájíme je na malé kousky a dáme do misky ke sleďům. Oloupanou cibuli nakrájíme na tenké plátky a spolu s drobně nakrájenými okurkami přidáme do misky.

2

Všechny suroviny v misce smícháme dohromady, podle chuti osolíme, opepříme, dochutíme ještě medem, přidáme majonézu, nasekanou petrželovou nať a ještě jednou důkladně promícháme.

Poznámka

Takto připravené sledě podáváme jako studený předkrm s vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept