Recept

Salát z fazolek, celeru a oliv

  • Portugalsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 47289
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

250 g Celer sterilovaný
400 g Fazolové lusky zelené
2 polévková lžíce Ocet vinný
80 ml Olej olivový
100 g Olivy černé
2 špetka Pepř černý mletý
0,3 kávová lžička Sůl
600 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 245 kcal
Kilojoule 1 027kJ
3% Sacharidy 11 g
30% Tuky 23 g
24% Sodík 485 mg
5% Bílkoviny 3 g

Salát z fazolek, celeru a oliv postup přípravy receptu:

1

Sterilovaný celer slijeme, necháme okapat a nakrájíme na nudličky. Olivy nakrájíme na plátky. Fazolky opláchneme, nakrájíme na kratší kousky a vložíme do vroucí vody. Uvaříme do poloměkka, scedíme a necháme okapat. Zálivku připravíme smícháním oleje, octa, pepře a soli.

2

V míse promícháme vychladlé fazolky, celer, olivy a zalijeme zálivkou. Pod fólií necháme v chladničce vychladit.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept