Jednoduchý recept

Mango s parmezánem a hřebenatkami

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (39%)
ID receptu: 47295
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

1 polévková lžíce Citronová šťáva
8 ks Hřebenatka
0,5 ks Mango
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
2 g Pepř černý mletý
2 g Sůl
30 g Sýr Parmezán

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 132 kcal
Kilojoule 553kJ
2% Sacharidy 7 g
6% Tuky 4 g
22% Sodík 444 mg
29% Bílkoviny 16 g

Mango s parmezánem a hřebenatkami postup přípravy receptu:

1

Nejdříve zbavíme hřebenatky tuhého svalu a potom je nakrájíme každou na 4 plátky. Připravené plátky osolíme, opeříme, pokapeme citronovou šťávou, promícháme a necháme odležet.

2

Servírujeme studené tak, že hřebenatky poskládáme kolem dokola talíře a do středu kruhu před hřebenatky dáme na jemné nudličky pokrájené mango posypané kousíčky parmezánu a pokapané olejem.

Poznámka

Takový salát ze syrových ryb se jmenuje ceviche a patří do lahůdek mexické kuchyně.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept