Jednoduchý recept

Vepřová játra pečená na cibulce

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 473

Ingredience

200 g Cibule
1000 g Játra vepřová
2 g Kmín celý
1 g Majoránka
1 g Pepř černý mletý
20 g Sůl
120 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 251 kcal
Kilojoule 1 050kJ
1% Sacharidy 5 g
21% Tuky 16 g
44% Sodík 881 mg
39% Bílkoviny 22 g

Vepřová játra pečená na cibulce postup přípravy receptu:

1

Vepřová játra odblaníme, opláchneme a nakrájíme na hranolky nebo proužky.

2

Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a mírně osmahneme na tuku. Přidáme játra, vše rychle osmažíme za stálého promíchávání, přidáme kmín, pepř a drcenou majoránku a pod poklicí krátce podusíme.

3

Nakonec játra osolíme, vše promícháme a ještě podusíme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept