Recept

Hřebenatky z Bílého domu

  • Francie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (35%)
ID receptu: 47308

Ingredience

2 polévková lžíce Citronová šťáva
12 ks Hřebenatka
2 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Olej z vlašských ořechů
2 polévková lžíce Ořechy vlašské
2 g Sůl mořská
900 g Špenát listový čerstvý

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 263 kcal
Kilojoule 1 102kJ
3% Sacharidy 13 g
17% Tuky 13 g
28% Sodík 568 mg
50% Bílkoviny 28 g

Hřebenatky z Bílého domu postup přípravy receptu:

1

V pánvi na oleji podusíme opraný, okapaný a osolený špenát asi 5 minut pod pokličkou.

2

Do prázdné pánve dáme zbývající olej na něm zprudka opékáme z každé strany posolené a citronem pokapané hřebenatky asi 3 minuty.

3

Špenát rozložíme na nahřáté talíře a na každý špenát položíme 3 hřebenatky pokapané ořechovým olejem. Osolíme,ozdobíme na drobno posekanými vlašskými ořechy a servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept