Jednoduchý recept

Hovězí maso na kari s pórkem

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (26%)
ID receptu: 47309

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krupice
300 g Hovězí maso zadní
1 dl Hovězí vývar základní
2 kávová lžička Kari koření
3 polévková lžíce Olej olivový
2 polévková lžíce Omáčka sójová
3 ks Pórek
1 kávová lžička Vegeta

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 278 kcal
Kilojoule 1 164kJ
11% Sacharidy 40 g
7% Tuky 5 g
8% Sodík 157 mg
37% Bílkoviny 21 g

Hovězí maso na kari s pórkem postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na nudličky, dáme do misky a zalijeme sójovou omáčkou.

2

Pórek omyjeme a šikmo nakrájíme na dlouhé nudličky.

3

V pánvi rozpálíme olej, vložíme do něj maso a za stálého míchání smažíme přibližně 5 minut, dokud se neodpaří voda. Přidáme kari koření, cukr a nudličky pórku. Směs stále mícháme, Když pórek začne vadnout, ale je ještě zelený, dochutíme směs Vegetou a přilijeme vývar. Vše důkladně promícháme, necháme velmi krátce provařit a podáváme.

Poznámka

Smažení by nemělo trvat déle než 10 minut - maso bude šťavnaté a pórek svěže zelený.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept