Recept

Fusilli s tuňákem a zeleninou

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 47320

Ingredience

6 ks Ančovičky konzervované
2 polévková lžíce Citronová šťáva
120 g Fazolové lusky zelené
100 ml Olej olivový
60 g Olivy černé
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Petržel - nať
6 ks Rajčata Cherry
1 špetka Sůl
500 g Tuňák obecný
230 g Těstoviny Fusilli
3 l Voda pitná
1 ks Čekanka

Nutriční hodnoty jedné porce

40% Kalorie 792 kcal
Kilojoule 3 315kJ
13% Sacharidy 49 g
53% Tuky 40 g
138% Sodík 3 g
101% Bílkoviny 57 g

Fusilli s tuňákem a zeleninou postup přípravy receptu:

1

Nejprve dáme uvařit do osolené vody na 6 minut fazolky. Poté je vyndáme a propláchneme ve studené vodě. Mezitím do hrnce s vařící osolenou vodou dáme uvařit těstoviny.

2

Grilovací pánev vytřeme olejem. Tuňáka upravíme na filety, osolíme, opepříme a 2 minuty z každé strany opečeme. Scedíme těstoviny a dáme do mísy. Přidáme nakrájené fazolky, ančovičky, rozpůlená rajčata a olivy, nadrobno nakrájenou petrželku, citronovou šťávu, zbylý olej, sůl a pepř dle chuti. Pořádně promícháme. Tuňáka nakrájíme na silnější plátky a přimícháme do salátu. Podáváme na listech čekanky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept