Jednoduchý recept

Marinované žampiony s estragonem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (22%)
ID receptu: 47366

Ingredience

3 ks Cibule červená
20 g Estragon
40 ml Ocet vinný červený
1 dl Olej olivový
30 ml Olej olivový extra panenský
4 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
600 g Žampiony čerstvé

Nutriční hodnoty jedné porce

13% Kalorie 259 kcal
Kilojoule 1 082kJ
3% Sacharidy 13 g
30% Tuky 22 g
26% Sodík 525 mg
9% Bílkoviny 5 g

Marinované žampiony s estragonem postup přípravy receptu:

1

V rendlíku rozpálíme olej, přidáme rozpůlené žampiony a 5 minut je restujeme ze všech stran. Přidáme na kolečka nakrájenopu červenou cibuli a opékáme dalších asi 5 minut, až cibule změkne. Osolíme, opepříme, zalijeme vinným octem, pár minut povaříme. Nakonec odstavíme, zalijeme olivovým olejem, necháme pozvolna vychladnout. Před podáváním posypeme nasekaným estragonem.

Poznámka

Servírujeme studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept