Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 4737

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
200 g Houby čerstvé
400 g Hovězí kližka
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
60 g Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
300 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

113% Kalorie 2,224 kcal
Kilojoule 9 304kJ
10% Sacharidy 37 g
252% Tuky 189 g
14% Sodík 272 mg
185% Bílkoviny 104 g

Hovězí ragú s houbami postup přípravy receptu:

1

Hovězí kližku nakrájíme na kousky, polijeme šťávou z citrónu a necháme odležet, nejlépe 24 hodin.

2

Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso, zaprášíme moukou a osmažíme. Osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Přilijeme smetanu,povaříme a zasypeme jemně nakrájenou petrželkou.

3

Vmícháme uvařené na plátky pokrájené hříbky.

4

Ragú podáváme s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept