Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 100 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 80 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 4737
Kategorie: Maso

Ingredience

1 ks Cibule
2 polévková lžíce Citronová šťáva
200 g Houby čerstvé
400 g Hovězí kližka
60 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Petržel - nať
300 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 556 kcal
Kilojoule 2 326kJ
3% Sacharidy 9 g
63% Tuky 47 g
3% Sodík 68 mg
46% Bílkoviny 26 g

Hovězí ragú s houbami postup přípravy receptu:

1

Hovězí kližku nakrájíme na kousky, polijeme šťávou z citrónu a necháme odležet, nejlépe 24 hodin.

2

Na másle zpěníme nakrájenou cibuli, přidáme maso, zaprášíme moukou a osmažíme. Osolíme, opepříme, podlijeme vodou a dusíme doměkka. Přilijeme smetanu,povaříme a zasypeme jemně nakrájenou petrželkou.

3

Vmícháme uvařené na plátky pokrájené hříbky.

4

Ragú podáváme s rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept