Opečené klobásy s olivami - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 13 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Opečené klobásy s olivami
Celkový čas: | 13 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 8 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 47377 |
Kategorie: | Předkrmy |
Ingredience
700 g | Klobása vepřová |
60 ml | Olej rostlinný |
120 g | Olivy zelené |
Nutriční hodnoty jedné porce
42% Kalorie 838 kcal
Kilojoule 3 505kJ
0% Sacharidy 1 g
108% Tuky 81 g
89% Sodík 2 g
46% Bílkoviny 26 g
Uhlovodany | 1g |
---|---|
Cholesterol | 129,5mg |
Draslík | 549,9mg |
Vláknina | 2g |
Vitamín A | 164,5mg |
Vitamín B6 | 0,3mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 1,2mg |
Vitamín E | 3,5mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 1,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Klobása vepřová, Olej rostlinný mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Olivy zelené mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.
Opečené klobásy s olivami postup přípravy receptu:
1 | Do klobás uděláme zářezy, vyplníme půlkami oliv a pomalu ze všech stran smažíme na oleji. |
Poznámka
Servírujeme teplé.