Jednoduchý recept

Daňčí guláš s houbovou čalamádou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 110 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 90 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 47384

Ingredience

500 g Cibule
100 g Cibule sterilovaná
1000 g Dančí maso
150 g Houby nakládané
30 g Jíška instantní
5 g Koření Zvěřina
150 g Olej slunečnicový
15 g Paprika mletá sladká
100 g Paprika sterilovaná
3 g Pepř černý mletý
600 g Rýže dušená
10 g Sůl
800 ml Vývar z hovězích kostí
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 626 kcal
Kilojoule 2 618kJ
10% Sacharidy 37 g
43% Tuky 32 g
80% Sodík 2 g
85% Bílkoviny 48 g

Daňčí guláš s houbovou čalamádou postup přípravy receptu:

1

Očištěné daňčí maso nakrájíme na menší kousky, oloupanou cibuli nadrobno, česnek prolisujeme, nakládané houbičky smícháme s nakládanými paprikami a nakládanou cibulí.

2

V hrnci na rozpáleném oleji usmažíme cibuli dozlatova. Přisypeme kousky masa, osolíme, opepříme, podusíme ve vlastní šťávě, jakmile se šťáva vydusí, posypeme mletou paprikou, orestujeme, podlijeme troškou vývaru a zvolna dusíme 1 hodinu.

3

Přidáme česnek, nakládanou zeleninu s houbami, okořeníme zvěřinovým kořením, podle potřeby dolijeme vývar, zahustíme instantní jíškou a dodusíme.

4

Guláš podáváme s dušenou rýží.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept