Jednoduchý recept

Pstruh s jarní cibulkou

  • Polsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (35%)
ID receptu: 47397
Kategorie: Maso

Ingredience

2 stroužek Česnek
30 g Cibulka jarní
1 dl Citronová šťáva
1 ks Citrony
2 dl Olej slunečnicový
2 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 kávová lžička Pepř černý mletý
300 g Pstruh
2 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 438 kcal
Kilojoule 1 831kJ
4% Sacharidy 13 g
40% Tuky 30 g
43% Sodík 859 mg
58% Bílkoviny 33 g

Pstruh s jarní cibulkou postup přípravy receptu:

1

Ryby očistíme, vykucháme, pod tekoucí studenou vodou dobře umyjeme. Osušené ryby posypeme solí, pepřem, mletou paprikou. Vykuchanou část ryby potřeme citrónovou šťávou, vložíme celou jarní cibulku, kterou také pokapeme citrónovou šťávou.

2

V pánvi rozpálíme olej, položíme ryby, opečeme z jedné strany, obrátíme, před dopečením druhé strany do pánve přidáme na tenká kolečka nakrájený česnek a dopečeme dozlatova.

3

Opečené pstruhy pokládáme na oválné talíře, každou porci ozdobíme plátky citrónu a podáváme.

Poznámka

Pstruha podáváme jako teplé hlavní jídlo s bramborovými plackami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept