Jednoduchý recept

Vepřová játra na roštu (minutka)

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 474
Kategorie: Maso

Ingredience

1000 g Játra vepřová
1 g Pepř černý mletý
30 g Sůl
100 g Tuk

Nutriční hodnoty jedné porce

8% Kalorie 155 kcal
Kilojoule 650kJ
1% Sacharidy 3 g
8% Tuky 6 g
63% Sodík 1 g
38% Bílkoviny 21 g

Vepřová játra na roštu (minutka) postup přípravy receptu:

1

Vepřová játra očistíme, opláchneme, odblaníme a nakrájíme na plátky. Okraje nařízneme, plátky mírně naklepeme, opepříme a po obou stranách rychle opečeme - nejlépe na oleji.

2

Játra osolíme a na talíři přelijeme vlastním výpekem.

3

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept