Recept

Vepřová plec s čínským zelím

  • Čína
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 47402

Ingredience

1 polévková lžíce Cukr krupice
2 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
130 ml Olej rostlinný
2 polévková lžíce Omáčka sójová
0,3 kávová lžička Pepř černý mletý
20 g Solamyl
0,5 kávová lžička Sůl
600 g Vepřová plec
50 ml Voda pitná
800 g Zelí čínské

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 732 kcal
Kilojoule 3 064kJ
4% Sacharidy 14 g
84% Tuky 63 g
11% Sodík 217 mg
49% Bílkoviny 28 g

Vepřová plec s čínským zelím postup přípravy receptu:

1

Maso očistíme a nakrájíme na kostky. Čínské zelí zbavíme zvadlých a poškozených listů a nakrájíme na kostky.

2

Na polovině oleje smažíme maso, vmícháme sůl a pepř. Osmažené maso zakapeme sójovou omáčkou a dusíme na mírném plameni. Zvlášť na zbylém oleji smažíme zelí, přidáme ocet a cukr a dusíme, až je zelí téměř měkké.

3

Měkké maso zahustíme Solamylem, který jsme rozmíchali ve vodě, přidáme udušené zelí, 5 minut dusíme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept