Jednoduchý recept

Domácí Farfele

  • Polsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (33%)
ID receptu: 47412

Ingredience

400 g Mouka pšeničná hrubá
1 kávová lžička Sůl
4 ks Vejce slepičí
3 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 441 kcal
Kilojoule 1 845kJ
21% Sacharidy 75 g
9% Tuky 7 g
15% Sodík 305 mg
30% Bílkoviny 17 g

Domácí Farfele postup přípravy receptu:

1

Na vál vysypeme mouku, posypeme soli, uprostřed uděláme důlek. Do důlku rozklepneme vejce a rukou uhněteme hodně tuhé těsto.

2

Těsto nastrouháme na hrubém struhadle, hotové farfele roztáhneme po celém vále a necháme je uschnout.

3

Do hrnce nalijeme vodu, osolíme, přivedeme k varu, do vařící vody vložíme připravené farfele a vaříme je 10 minut doměkka.

Poznámka

Farfele podáváme v různých polévkách.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept