Recept

Svatojakubské mušle s galgánem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 47413
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

4 stroužek Česnek
2 ks Chilli paprička
6 ks Cibule
4 polévková lžíce Galgan
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
16 ks Mušle svatojakubské
2 polévková lžíce Olej z vlašských ořechů

Nutriční hodnoty jedné porce

16% Kalorie 325 kcal
Kilojoule 1 362kJ
9% Sacharidy 32 g
21% Tuky 15 g
34% Sodík 688 mg
28% Bílkoviny 16 g
Svatojakubské mušle s galgánem

Svatojakubské mušle s galgánem postup přípravy receptu:

1

Dobře omyjeme a osušíme velké lastury, které použijeme na servírování. Očištěnou jarní cibuli s česnekem drobně pokrájíme. Očistíme a omyjeme oddenek galgánu a pokrájíme jej na drobné kostičky. Chilli papričky omyjeme, rozkrojíme, zbavíme semínek a drobně posekáme.

2

Svatojakubské mušle poskládáme na plech a grilujeme přibližně 6-7 minut.

3

V pánvi rozpálíme olej s máslem, na něm zpěníme cibuli s česnekem, přidáme chilli, galgán a vše krátce restujeme.

4

Zeleninu rozdělíme do připravených nahřátých lastur, na každou položíme grilovanou mušli a servírujeme.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept