Jednoduchý recept

Salát z hroznového vína s jablky a restovanými dýňovými semeny

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 47432
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Citrony
4 polévková lžíce Dýňová semínka
400 g Hroznové víno
2 ks Jablka
200 ml Likér pomerančový
0,5 kávová lžička Máslo čerstvé
2 polévková lžíce Med včelí

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 377 kcal
Kilojoule 1 579kJ
16% Sacharidy 57 g
7% Tuky 5 g
0% Sodík 5 mg
7% Bílkoviny 4 g

Salát z hroznového vína s jablky a restovanými dýňovými semeny postup přípravy receptu:

1

Dýňová semínka vyloupeme a na rozpáleném másle orestujeme. Kuličky hronového vína omyjeme, rozpůlíme a vmícháme k semínkům. Přidáme na kousky pokrájená jablka.

2

Marinádu připravíme z medu, šťávy vymačkané z citronu a pomerančového likéru. Vše společně rozmícháme a marinádou přelijeme salát. Můžeme ihned podávat.

Poznámka

Použijeme 200g bílého a 200g modrého hroznového vína. Místo dýňových semínek možno použít slunečnicová semena.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept