Jednoduchý recept

Domácí chléb brioš

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 47442

Ingredience

3 polévková lžíce Cukr krupice
80 ml Mléko polotučné
375 g Mouka pšeničná hladká T 650
100 g Máslo čerstvé
0,5 kávová lžička Sůl
3 ks Vejce slepičí
3 polévková lžíce Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 636 kcal
Kilojoule 2 660kJ
23% Sacharidy 81 g
36% Tuky 27 g
8% Sodík 158 mg
30% Bílkoviny 17 g

Domácí chléb brioš postup přípravy receptu:

1

Do domácí pekárny dáme vlažné mléko, vodu, rošlehaná vejce, změklé máslo, cukr, sůl a mouku a zapneme Základní program. Pekárna těsto uhněte a následně upeče.

2

Upečený chléb necháme vystydnout a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept