Jednoduchý recept

Vine brûlée

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (15%)
ID receptu: 47450

Ingredience

1 ks Citrony
1 kávová lžička Cukr krupice
8 ks Hřebíček
1 špetka Muškátový oříšek
1 ks Pomeranče
1 ks Skořice celá
1 l Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 276 kcal
Kilojoule 1 155kJ
7% Sacharidy 26 g
1% Tuky 0 g
1% Sodík 14 mg
3% Bílkoviny 1 g

Vine brûlée postup přípravy receptu:

1

Víno vlijeme do většího hrnce a přidáme k němu koření: skořici, hřebíčky, muškátový oříšek a kůru z jednoho chemicky neošetřeného citronu a jednoho chemicky neošetřeného pomeranče.

2

Přivedeme k varu. Silné víno můžeme na povrchu zapálit a oflambovat.

3

Z toho také vznikl název brûlée, který v překladu znamená ohořelý.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept