Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 47470
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

20 g Cibulka jarní
100 ml Džus jablečný
2 polévková lžíce Hořčice Dijonská
1 ks Kiwi
20 g Majonéza
10 g Máta
200 g Mořský vlk
50 ml Olej sezamový
20 ml Omáčka sójová
15 g Ořechy burské pražené
1 ks Rýžový papír

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 227 kcal
Kilojoule 951kJ
3% Sacharidy 11 g
19% Tuky 14 g
6% Sodík 118 mg
27% Bílkoviny 15 g

Hong Kong roll postup přípravy receptu:

1

Do mixéru nalijeme džus, sójovou omáčku, hořčici, sezamový olej a kiwi. Vše rozmixujeme na omáčku, slijeme do misky, vložíme do ledničky.

2

Filety z mořského vlka obalíme ve strouhce, osmažíme na pánvi ze všech stran do zlatova.

3

Vodu v hrnci přivedeme k varu, postupně do ní ponoříme na deset vteřin všechny listy papíru. Ten poté rozložíme stranou, popořadě na něj rozkládáme mátu, na plátky pokrájenou cibulku a nasekané oříšky. Vše ještě potřeme majonézou, navrch přidáme rybu.

4

Rolku srolujeme a rozkrájíme na tři kusy, servírujeme spolu s omáčkou, kterou můžeme rolky buď polít nebo popřípadě můžeme v omáčce rolky namáčet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept