Jednoduchý recept

Bramborová omáčka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 4748
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

6 ks Brambory
1 ks Cibule
1 špetka Cukr krupice
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
1 polévková lžíce Ocet kvasný lihový
1 špetka Sůl
1 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 120 kcal
Kilojoule 504kJ
5% Sacharidy 18 g
6% Tuky 4 g
4% Sodík 81 mg
6% Bílkoviny 3 g

Bramborová omáčka postup přípravy receptu:

1

V osolené vodě uvaříme oloupané brambory a rozmačkáme je.

2

Zpěníme na másle nasekanou cibuli, zaprášíme moukou, přidáme rozšťouchané brambory a podlijeme vývarem.

3

Ochutíme omáčku octem, solí, cukrem a povaříme.

4

Poté podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept