Jednoduchý recept

Vepřová játra smažená (minutka)

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 475
Kategorie: Maso

Ingredience

1000 g Játra vepřová
100 ml Mléko polotučné
100 g Mouka pšeničná hladká T 650
250 ml Olej rostlinný
200 g Strouhanka
30 g Sůl
80 g Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 301 kcal
Kilojoule 1 259kJ
6% Sacharidy 20 g
17% Tuky 12 g
70% Sodík 1 g
45% Bílkoviny 25 g

Vepřová játra smažená (minutka) postup přípravy receptu:

1

Vepřová játra očistíme, opláchneme a odblaníme. Nakrájíme je na stejné plátky, naklepeme a okraje nařízneme.

2

Plátky obalíme v prosáté mouce, ve vejcích rozšlehaných s mlékem a ve strouhance. V horkém oleji je po obou stranách smažíme dozlatova.

3

Játra osolíme ihned po vyjmutí z tuku.

4

Ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept