Jednoduchý recept

Noky z telecího masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 4753

Ingredience

1 polévková lžíce Máslo čerstvé
10 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
600 g Telecí plec
0,5 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 281 kcal
Kilojoule 1 176kJ
3% Sacharidy 10 g
16% Tuky 12 g
39% Sodík 781 mg
58% Bílkoviny 33 g

Noky z telecího masa postup přípravy receptu:

1

Maso omyjeme, rozkrájíme na menší kousky a dvakrát je umeleme, aby bylo jemnější. Osolíme a smícháme s 1 vejcem a 1 žloutkem a přidáme jemně nasekanou petrželovou nať. Propracujeme a necháme 15 minut uležet.

2

Zeleninový vývar přivedeme k varu a vkládáme do něj nočky vykrájené ze směsi lžičkou. Vaříme 15 minut.

3

Podáváme s dušenou zeleninou a s bramborovou kaší.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept