Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (14%)
ID receptu: 47542
Kategorie: Maso

Ingredience

200 g Artyčoky
2 ks Citrony
100 g Máslo čerstvé
15 g Olej olivový extra panenský
1 špetka Pepř černý mletý
50 g Petržel - nať
80 g Strouhanka
1 špetka Sůl
1 kg Tilapie
100 g Tymián čerstvý
200 ml Víno bílé
1 l Voda pitná
300 ml Vývar rybí

Nutriční hodnoty jedné porce

31% Kalorie 621 kcal
Kilojoule 2 598kJ
8% Sacharidy 30 g
40% Tuky 30 g
32% Sodík 630 mg
102% Bílkoviny 57 g

Filet ze svatého Petra postup přípravy receptu:

1

V hrnci smícháme vodu, víno, tymián a vše přivedeme k varu. Artyčoky umyjeme od nečistot a dáme vařit do hrnce, dokud nezměknou. Ve vedlejším hrnci necháme vařit rybí vývar, přidáme do něho máslo, citronovou šťávu a uvařené artyčoky s nasekanou petrželí.

2

V misce smícháme strouhanku, olej a sůl s pepřem, směsí potřeme ze všech stran filety. Ty následně dáme grilovat z každé strany, dokud není maso měkké. Na talíři pak polijeme citronovou omáčkou s artyčoky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept