Recept

Hovězí tatarák s lanýži

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 47543

Ingredience

4 krajíc Chléb celozrnný pšeničný
2 ks Cibule
1 kg Hovězí svíčková
1 ks Lanýž
50 ml Olej olivový extra panenský
1 polévková lžíce Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Pepř černý mletý
1 polévková lžíce Sůl
5 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

37% Kalorie 728 kcal
Kilojoule 3 046kJ
9% Sacharidy 31 g
33% Tuky 25 g
46% Sodík 928 mg
124% Bílkoviny 70 g

Hovězí tatarák s lanýži postup přípravy receptu:

1

Maso nožem naškrábeme a smícháme se žloutky, solí, pepřem, cibulí a paprikou. Pořádně promícháme, popřípadě přidáme více koření dle vlastní chuti.

2

Plátky chleba pokapeme olejem a dáme rozpéct do trouby či na gril, aby byly krásně křupavé. Tatarák rozložíme na talíř, ozdobíme lanýži a přiložíme rozpečené pečivo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept