Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (98%)
ID receptu: 47556

Ingredience

1 kávová lžička Bazalka
1 ks Kypřicí prášek do pečiva
300 ml Mléko polotučné
420 g Mouka pšeničná hladká T 650
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Oregano čerstvé
1 kávová lžička Petržel - nať
1 špetka Sůl
1 kávová lžička Tymián čerstvý
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 449 kcal
Kilojoule 1 881kJ
23% Sacharidy 82 g
9% Tuky 6 g
3% Sodík 61 mg
26% Bílkoviny 14 g

Bylinkové bochánky postup přípravy receptu:

1

Ve velké míse smícháme dohromady mouku s mlékem, lehce zamícháme a postupně přidáváme prášek do pečiva, sůl, koření a na závěr prolisujeme česnek. Zamícháme a hněteme, dokud nevznikne pevné těsto.

2

Na pomoučené desce z těsta tvarujeme bochánky, které na vrcholu nařízneme do kříže nožem. Všechny bochánky vyskládáme na vymazaný plech.

3

Gril rozehřejeme na maximální teplotu a dáme na rošt plech s bochánky. Plech přikryjeme druhým plechem a necháme grilovat 25 minut, dokud se na pečivu neudělá zlatá kůrka.

Poznámka

Pečivo je ideální jako příloha ke grilovaným pokrmům. Můžeme podávat teplé i studené.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept