Jednoduchý recept

Salátová směs s holubím masem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (23%)
ID receptu: 47576
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

700 g Holub
30 g Máslo čerstvé
1 dl Olej olivový
4 g Pepř černý mletý
8 g Sůl
Na zálivku
50 ml Ocet Sherry
100 ml Olej olivový extra panenský
50 ml Olej z vlašských ořechů
Na salát
200 g Červená řepa sterilovaná
100 g Ořechy lískové
2 ks Salát listový Dubáček

Nutriční hodnoty jedné porce

38% Kalorie 749 kcal
Kilojoule 3 134kJ
3% Sacharidy 11 g
54% Tuky 41 g
34% Sodík 672 mg
43% Bílkoviny 24 g

Salátová směs s holubím masem postup přípravy receptu:

1

Nejdříve připravíme zálivku, aby se uležela. Všechny ingredience vložíme do misky a ušleháme.

2

Holubí maso nasolíme, opepříme a opékáme na rozpáleném oleji 3 minuty nejdříve kůží dolů a potom otočíme. Přidáme lžíci másla a při opékání holubí maso podléváme. Hotové maso přeneseme na tác, zakryjeme a uchováme v teple.

3

V míse smícháme natrhané listy salátu s kousky červené řepy, přidáme polovinu nasekaných ořechů a zalijeme hotovou zálivkou. Holubí maso nakrájíme na plátky, salát rozdělíme na jednotlivé talíře, poklademe plátky masa a posypeme zbytkem ořechů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept