Jednoduchý recept

Srnčí sekaná s uzeným bůčkem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (19%)
ID receptu: 47579
Kategorie: Sekaná

Ingredience

2 g Bobkový list
3 stroužek Česnek
400 g Chléb konzumní
80 g Cibule
3 g Jalovec
5 g Nové koření celé
5 g Pepř černý celý
2 g Pepř černý mletý
25 g Sádlo škvařené
500 g Srnčí maso
60 g Strouhanka
10 g Sůl
1 ks Vejce slepičí
500 g Vepřový bok
250 g Vepřový bok uzený

Nutriční hodnoty jedné porce

33% Kalorie 643 kcal
Kilojoule 2 692kJ
9% Sacharidy 32 g
58% Tuky 44 g
52% Sodík 1 g
52% Bílkoviny 29 g

Srnčí sekaná s uzeným bůčkem postup přípravy receptu:

1

Odblaněné srnčí maso, vepřový bůček a uzený bůček bez kostí umeleme s cibulí a česnekem na masovém strojku, vložíme do mísy, osolíme, opepříme, přidáme vejce, strouhanku a vypracujeme těsto. Z masového těsta vytvarujeme šišku, vložíme do pekáčku, přidáme lžíci sádla, jalovec, bobkový list, nové koření, celý pepř a dáme do trouby péct. V průběhu pečení podlijeme troškou vody a sekanou poléváme vypečenou šťávou.

2

Upečenou sekanou nakrájíme na plátky, doplníme chlebem a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept