Jednoduchý recept

Srnčí kýta na paprikách

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (74%)
ID receptu: 47582

Ingredience

500 g Brambory vařené
3 g Kmín drcený
3 g Majoránka
250 g Paprika červená
3 g Pepř černý mletý
750 g Srnčí kýta
50 g Sádlo škvařené
10 g Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 434 kcal
Kilojoule 1 815kJ
7% Sacharidy 24 g
20% Tuky 15 g
55% Sodík 1 g
85% Bílkoviny 48 g

Srnčí kýta na paprikách postup přípravy receptu:

1

Maso ze srnčí kýty nakrájíme na plátky, lehce naklepeme, osolíme a opepříme. Červené papriky zbavíme jádřinců a nakrájíme na proužky.

2

V pánvi rozehřejeme sádlo, přiložíme plátky masa, osmahneme z obou stran, přisypeme papriky, okmínujeme, posypeme majoránkou, zmírníme oheň a zvolna smažíme doměkka.

3

Plátky masa rozdělíme na talíře, doplníme paprikami z pánve a vařenými bramborami.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept