Recept

Nádivka do pečené kachny

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 4759

Ingredience

0,3 l Mléko polotučné
1 špetka Muškátový květ
1 špetka Muškátový oříšek
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
10 g Petržel - nať
1 špetka Sůl
3 ks Vejce slepičí
4 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

58% Kalorie 1,137 kcal
Kilojoule 4 757kJ
37% Sacharidy 134 g
60% Tuky 45 g
24% Sodík 480 mg
84% Bílkoviny 47 g

Nádivka do pečené kachny postup přípravy receptu:

1

Vejce metlou ušleháme do pěny, přilijeme mléko, tekuté máslo a přidáme sůl a koření.

2

Žemle nakrájíme na kostky, polijeme je směsí a necháme ji za občasného míchání vsáknout.

3

Nádivkou plníme břišní dutinu kachny a zašijeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept