Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 476
Kategorie: Maso

Ingredience

120 g Cibule
1 g Kmín celý
1 g Pepř černý mletý
25 g Sůl
150 g Tuk
800 g Vejce slepičí
750 g Vepřový mozek

Nutriční hodnoty jedné porce

18% Kalorie 350 kcal
Kilojoule 1 463kJ
1% Sacharidy 2 g
40% Tuky 30 g
60% Sodík 1 g
32% Bílkoviny 18 g

Vepřový mozek s vejci postup přípravy receptu:

1

Vepřové mozky vložíme do teplé vody, odblaníme je, zbavíme žilek, opláchneme a necháme odkapat. Potom mozky rozsekáme nožem.

2

Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a zpěníme ji na tuku. Přidáme rozsekaný mozek, osolíme, opepříme, přidáme kmín a za pozvolného míchání podusíme.

3

Nakonec přidáme vejce a za stálého promíchávání necháme zhoustnout.

4

Mozek s vejci ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept