Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (18%)
ID receptu: 47609
Kategorie: Studené předkrmy

Ingredience

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 100 kcal
Kilojoule 418kJ
1% Sacharidy 5 g
12% Tuky 9 g
20% Sodík 394 mg
2% Bílkoviny 1 g

Bruschetta con pomodoro postup přípravy receptu:

1

Vyzrálá čerstvá rajčata nakrájíme na kostičky o hraně 5 mm, osolíme je a necháme několik minut stát. Do rajčat nameleme černý pepř, přidáme čerstvé bazalkové lístky natrhané na malé kousky a vše zakapeme polovinou kvalitního toskánského panenského olivového oleje.

2

Plátky italského bílého chleba ogrilujeme z obou stran, nejlépe na otevřeném ohni (pokud nemáme gril, použijeme toustovač).

3

Stroužky česneku oloupeme a utřeme s trochou soli a zbytkem olivového oleje a mašlovačkou jím potřeme opečené krajíčky chleba. Navrch přidáme nakrájená rajčata a ozdobíme celými lístky bazalky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept