Jednoduchý recept

Kuře se zelím na kmíně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 85 minut
Doba přípravy: 25 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (88%)
ID receptu: 47625

Ingredience

2 ks Cibule
1 kávová lžička Kmín drcený
3 polévková lžíce Koření grilovací
1 ks Kuře
4 polévková lžíce Olej stolní
3 g Sůl
5 dl Voda pitná
250 g Zelí červené - sterilizované

Nutriční hodnoty jedné porce

52% Kalorie 1,017 kcal
Kilojoule 4 255kJ
3% Sacharidy 10 g
95% Tuky 71 g
40% Sodík 796 mg
144% Bílkoviny 81 g

Kuře se zelím na kmíně postup přípravy receptu:

1

Dáme předehřát troubu na střední teplotu. Cibuli nasekáme nadrobno a rozložíme ji do tukem vymazané pečící nádoby.

2

Ze sterilovaného zelí slijeme vodu a rozložíme je do nádoby na cibuli. Když je zelí příliš kyselé, propláchneme je pod tekoucí vodou.

3

Kuře očistíme, naporcujeme a porce rozložíme na zelí v pečící nádobě, posypeme drceným kmínem, grilovacím kořením a mírně podlijeme vodou. Pečeme při střední teplotě za stálého podlévání, dokud maso nezměkne.

4

Takto pečené kuře podáváme horké s vařenou rýží nebo s knedlíky, připravenými z bezlepkové mouky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept