Recept

Cuketové ražniči s žampióny a sýrem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (55%)
ID receptu: 47644
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

2 ks Cibule červená
1 ks Cuketa
100 g Kompot ananasový
200 g Sýr Eidam cihla 40%
120 g Žampiony čerstvé
Marináda
1 kávová lžička Citronová kůra
3 polévková lžíce Olej olivový
4 kávová lžička Pepř 4 barev
2 kávová lžička Petržel - nať
2 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 285 kcal
Kilojoule 1 190kJ
5% Sacharidy 18 g
22% Tuky 16 g
6% Sodík 119 mg
29% Bílkoviny 16 g

Cuketové ražniči s žampióny a sýrem postup přípravy receptu:

1

Mladé cukety omyjeme, osušíme a nakrájíme asi na 1 cm plátky. Hlavičky malých žampiónů očistíme omyjeme a osušíme. Sýr nakrájíme na kostky velké 2 x 2 cm. Červenou cibuli očistíme a pokrájíme na kolečka. Kompotovaný ananas scedíme (šťávu zachytíme) a necháme okapat.

2

Na grilovací jehly budeme střídavě napichovat pokrájené ingredience. Připravíme si marinádu: V misce smícháme olivový olej, pepř 4 barev, sůl, sušenou petrželku a citrónovou kůru.

3

Špízy grilujeme v předehřátém grilu dozlatova 10-15 minut. Během grilování je potíráme připravenou marinádou. Servírujeme je horké.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept