Recept

Ražniči s Tofu sýrem, cuketou a šunkou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 30 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (34%)
ID receptu: 47648
Kategorie: Předkrmy

Ingredience

2 ks Česnek
1 ks Cuketa
80 g Slanina vepřová
200 g Šunka krůtí
200 g Sýr sójový - Tofu
Marináda
1 polévková lžíce Olej chilli
2 polévková lžíce Olej olivový
1 polévková lžíce Omáčka sójová
2 kávová lžička Oregano sušené

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 236 kcal
Kilojoule 989kJ
1% Sacharidy 4 g
22% Tuky 17 g
36% Sodík 725 mg
27% Bílkoviny 15 g

Ražniči s Tofu sýrem, cuketou a šunkou postup přípravy receptu:

1

Tofu sýr nakrájíme na kostky velké 2 x 2 cm. Mladé cukety omyjeme, osušíme a nakrájíme plátky do 1 cm. Krůtí šunku a slaninu pokrájíme na proužky. Očištěný česnek pokrájíme na plátky. Na grilovací jehly budeme střídavě napichovat pokrájené ingredience.

2

Připravíme pikantní olej na potírání: v misce smícháme olivový a chilli olej, sójovou omáčku a oregano. Vše důkladně promícháme. Postupně na grilovací jehly budeme napichovat plátek cukety + sýr + šunku + česnek + slaninu a takto budeme opakovat do vyčerpání surovin.

3

Špízy grilujeme v předehřátém grilu dozlatova asi 15 minut, během grilování je otáčíme a potíráme připravenou marinádou. Ražniči dáme na talíře a ihned servírujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept