Jednoduchý recept

Rizoto s pohankou a houbami

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 90 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (30%)
ID receptu: 4765
Kategorie: Rizota

Ingredience

0,5 ks Celer bulvový
2 stroužek Česnek
2 ks Cibule
18 g Houby sušené
0,5 kávová lžička Kari koření
1 kávová lžička Kmín celý
1 ks Mrkev kořen
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
100 g Pohanka
300 g Rýže loupaná
1 špetka Sůl
1 l Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 815 kcal
Kilojoule 3 409kJ
41% Sacharidy 147 g
174% Tuky 130 g
85% Sodík 2 g
41% Bílkoviny 23 g

Rizoto s pohankou a houbami postup přípravy receptu:

1

Povaříme s kmínem houby.

2

Nakrájenou cibuli, česnek a zeleninu osmahneme na oleji.

3

Přidáme kari a osolíme.

4

Osmahneme, přisypeme opranou rýži a pohanku a opékáme se zeleninou.

5

Přilijeme vývar a povařené houby.

6

20 minut vaříme. Poté dochutíme sýrem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept