Jednoduchý recept

Chilský hovězí guláš

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 45 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 35 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (28%)
ID receptu: 47703
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kávová lžička Chilli koření mleté
2 ks Cibule
750 g Hovězí maso zadní
5 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Paprika mletá sladká
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 327 kcal
Kilojoule 1 369kJ
1% Sacharidy 5 g
22% Tuky 16 g
8% Sodík 158 mg
73% Bílkoviny 41 g

Chilský hovězí guláš postup přípravy receptu:

1

Cibule oloupeme a nakrájíme na kolečka. Hovězí maso omyjeme, osušíme a nakrájíme na kostičky.

2

Ve velké pánvi rozehřejeme olej, na něm krátce osmahneme chilli koření, pak přidáme nakrájené maso a za stálého míchání ze všech stran opečeme. K opečenému masu přisypeme nakrájená kolečka cibule, posypeme mletou sladkou paprikou, promícháme a pečeme doměkka ve šťávě, kterou maso pustilo.

Poznámka

Nejvhodnější přílohou je vařená rýže nebo smažené bramborové hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept