Jednoduchý recept

Dresink s hrubou hořčicí a kaparami podle Ramsaye

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (22%)
ID receptu: 47712

Ingredience

1 polévková lžíce Hořčice Bornier - hrubozrnná
50 g Kapary
100 ml Ocet vinný
300 ml Olej olivový
0,5 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

36% Kalorie 701 kcal
Kilojoule 2 935kJ
2% Sacharidy 6 g
100% Tuky 75 g
10% Sodík 194 mg
6% Bílkoviny 3 g

Dresink s hrubou hořčicí a kaparami podle Ramsaye postup přípravy receptu:

1

V misce rozšleháme olivový olej s bílým vinným octem, přidáme hořčici a zamícháme. Z nakládaných kaparů v octě vymačkáme přebytečnou tekutinu a vmícháme je do dresinku, který pak dle chuti osolíme mořskou solí a okořeníme čerstvě mletým pepřem.

2

Hotový dresink přelijeme do skleněné dobře uzavíratelné nádoby, ve které vydrží ve spíži téměř neomezenou dobu. Před použitím vždy řádně protřepeme.

3

Tento dresink je vhodný na salát z nových brambor a na některé druhy mořských ryb.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept